مشاغل تخصصی و حرفه ای در دنیا دارای مسیر پر چالشی هستند و مدام به روز می شوند و مهارت های ریز و درشت به اون متصل میشه و کار سختی است اما با همه اینها طرفداران زیادی داره. در عین سختی افرادی که به روز هستند همیشه دارای شغل پایدار ، رو به رشد و توسعه و افزایش درآمد دارند. مشاغل تخصصی برای کسب و کارها مزیت رقابتی در مقابل رقبایشان به ارمغان می آورند، این یعنی تقاضای بالقوه برای مشاغل تخصصی همیشه وجود دارد. و نوید این رو میده که همیشه یک کسب و کاری پیدا میشه بخواد کار حرفه ای انجام بده و متمایز باشه . این مساله کسب و کار ها شامل افراد هم میشه ، تماس کسانی که تلاش می کنند درجه 1 باشند و در عالی ترین سطح کار کنند حواسشون به مهارت های کاریشون هست. خیلی مهمه که مهارت های کاری رو ارزان و سریع بدست آورد ، چون تک تک این مهارت ها به صورت تلاش شخصی زمان زیاد و هزینه زیاد لازم داره ، برای همین مایکروسافت اسکول هدفش کمک به همه افرادی است که میخواهند همیشه به روز باشند.
مایکروسافت با ارائه محصولات Dynamics 365 مشاغل زیادی رو برای کسب وکارها ایجاد کرده . این مشاغل در واحد های تخصصی مانند IT ، مدیریت ، بازاریابی، فروش، برنامه ریزی سیستم ها و روشها، و سایر واحد ها چه استراتژیک و چه عملیاتی قرار دارند. به این ترتیب در دنیا و کسب و کارهای بین المللی به علت کسب مزیت رقابتی مجبور به استفاده از تکنولوژی های به روز هستند که این تکنولوژی ها نیازمند متخصصین و افرادی حرفه ای هستند تا به ارایه سرویس به این کسب و کارها کمک کنند.
مشاغل تخصصی همانطور که جذاب هستند و درآمد بالایی رو دارند اما انتظارات هم بالاست ، مثلا انتظار دارند اگر یک نفر متخصص Dynamics 365 CE (CRM) هست کارهای مربوط به Power BI و Power Automate رو هم بلد باشه که با پرداخت یک حقوق چند مزیت بدست بیارن و از این منظر خیلی مهمه که متخصصین مهارت هاشون کامل باشه. متاسفانه یک نکته رو باید همینجا بگم اینکه در بین الملل کوچکترین نقص یک شخص از نظر فنی در چشم مدیران بزرگ جلوه میکنه و گاها به نیرو فرصت میدن یک ماه آموزش ببین انجام بده یا اگه نتونه انجام بده تقریبا یک روز با نامه خداحافظی مواجه میشه . چون پول خوبی پرداخت می کنند بابت کار تخصصی انتظارات بالا هست ووظیفه نیروی کار هست که با ارتقاء خودش بتونه در این سطح مشغول به کار بشه و بتونه خودشو به صورت کاملا حرفه ای و به روز نگه داره البته خوب حقوق خوبی هم دریافت خواهد کرد. کار بین الملل نظم کاری خیلی مهمه مثلا دیده شده بعضی از شرکت ها از نظر زمانی تابع یک زمان منظم (Regular time hour) هستند و بعضی شرکت ها تابع زمان منعطف (Flexible time hour) باز بر میگرده به خود شرکت و کسی که می تونه انتخاب کنه. معمولا شرکت هایی که ساعت خاصی مد نظرشون هست چند بار تاخیر در حضور منجر به اخراج نیرو میشه و این انعطاف برای مشاغل تخصصی همیشه وجود داره و گاهی شرکت ها با شما بابت این مساله راه میان اما نکته مهم اینه اگر راه بیان انتظار دارد شما همه کارها رو به موقع و دقیق ارائه کنید و بهانه ای مثل اینکه این مهارت رو بلد بودم یا نبودم نداشته باشند.
این نرم افزار محصول شرکت مایکروسافت هست که از سال 2001 به بعد با ورژن های 1.0 و 2.0 و 3.0 ارائه شد که هنوز فرهنگ جامعه از نظر CRM اونقدرا فراگیر نبود و از طرف دیگه اینکه شرکت مایکروسافت هم از نظر سطح تکنولوژی به این سطح فعلی نبود و مشکلات بسیار زیادی در استفاده از برنامه وجود داشت. یادم میاد اولین نرم افزار CRM رو که سال 1385 شمسی (2006 میلادی) نصب کردم مجبور شدم یک کیس داشتیم رمشو ارتقا بدم شبکه بکشم و اکتیو دایکرتوری ورژن 2003 نصب کنم و exchange 2003 نصب کنم و ... یک ماهی طول کشید تا ما این غول نرم افزاری رو که معروف به مایکروسافت CRM هست با کلی ذوق و شوق نصب کردیم اما حقیقتا ظاهر برنامه رو که دیدم با یه چیزی شبیه فرم های اکسس مواجه شدم و خیلی اذیت شدیم یک ماه طول کشید یاد بگیریم نصب کنیم ارتقاء بدیم و دست آخر یک نرم افزار خیلی خیلی ساده!!!
خداروشرکت مایکروسافت ورژن 4 رو که داد همزمان با آفیس 2007 بودو رابط گرافیکی به شدت بهتر، دسته بندی بهتر و امکانت بهتری رو به کاربر میداد و ما هم از همین تاریخ بود که دیگه رسما مایکروسافت CRM رو به شدت شروع کردیم توسعه دادن ، بعد ها ورژن 5 اومد که اونم بی نظیر بود برای سال 2011 یادم هست که آپدیت 12 رو که نصب کردیم روی تبلت apple هم شروع به کار کردن کرد تا قبلش فقط با internet explorer کار می کرد اونم فکر کنم ورژن 6 بود به بالا بعدها ورژن 6 در سال 2011 اومد ورژن 7 در سال 2015 ورژن 8 در سال 2016 و ورژن 9 در سال 2018 اومد . مایکروسافت اسامی مختلفی داشته برای این نرم افزار قدرتمند یه زمان هایی مایکروسافت CRM معروف بود هنوزم Dynamics میگن بعضیا بعضیا میگن CRM 365 و ... در آخر مایکروسافت با تغییر نامی و یکپارچه سازی هایی که انجام داده به این محصول میگه
حالا با این همه نام و درد سر ها ما هم با همین نام جدید داریم کار می کنیم. Microsoft dynamics 365 CE(Customer Engagement)
مایکروسافت همیشه این تیپ نرم افزارهاشو و ابتدا روی فضای ابری یا کلود (Microsoft Cloud) خودش ارایه می کنه و بعد به صورت on-premise هم ارایه میشه. در ایران اکثرا به همون نسخه لوکال یا on-premise دسترس دارند و قبلنا میشد بدون فیلتر شکن تا نسخه ۲۰۱۳ رو از trail مایکروسافت استفاده کرد اما الان یکم این داستان سخت شده و دسترسی تریال راحت نیست و داستان های خودشو داره (اگه لازم داشتید به ما پیام بدید براتون دسترسی رو اوکی کنیم).
برای یادگیری سیستم باید اول به این سیستم دسترسی داشته باشید که یا باید اکانت آزمایشی یا واقعی مایکروسافت رو داشته باشید یا اینکه روی سرورهای خودتون چه در لوکال یا در اینترنت نصب و راه اندازی کنید و بهره برداری کنید. برای نصب روی فضای لوکال ما دوره های آموزشیمون آخرین نسخه همین مایکروسافت Dynamics 365 CE (CRM) رو آموزش می دیم که می تونید فیلمشو از لینک زیر مشاهده کنید و سرفصل ها شو ببینید و اگرهم تمایل داشتید فیلمشو تهیه کنید و برنامه رو نصب و دانلود کنید.
خوب این محیط های کاربری فرق های متفاوتی باهم دارند اما به طور کلی در نسخه لوکال شما نمی تونید از اپلیکیشن های موبایلی برای پلتفورم های Apple – Windows mobile – Android استفاده کنید ، یا از بیرون سازمانتون توسط نرم افزار Office Outlook به نرم افزار CRM مایکروسافت متصل بشید ، یا اینکه یک سری سفارشی سازی ها و توسعه ها سمت on-premise یا همون لوکال دست شما رو باز گذاشته و راحت انجام می دید و اما سمت Cloud یا فضای ابری خوب محدودیت وجود دارد اما امحدودیت ها خیلی دست و پا گیر نیستند و قبر عکس استاندارد هستند و مزایای استفاده از اپلیکیشن ها بسیار برای شما بیشتر خواهد بود. حالا سوال اینجا پیش میاد که آیا می تونیم سرور کلود خودمونو داشته باشیم ؟ به شما میگم بله !!!
کافیه برای داشتن سرویس کلود نصب خودتونو که یکم پیچیده هست به صورت کلود نصب کنید برای این منظور ما یک دوره آموزشی حرفه ای برای شما در نظر گرفتیم که می تونید از لینک زیر تهیه کنید.
بعد از اینکه نصب سرور انجام میشه اگه تمایل داشته باشید که از notification های ایمیلی بهره مند باشید یا برای اینکه هر کاری به کمک ایمیل به شما یا مشتریان یادآوری بشه یا ارتباطات ایمیلی مشتریان رو بخواهید در پرونده مشتریان نگهداری کنید یا خبرنامه در سیستم CRM داشته باشید خوب باید حتما سرویس ایمیلی رو پیاده سازی کنید برای این منظور میتونید آموزش زیر رو مشاهده کنید.
خوب تا اینجا ما نصب رو انجام دادید و بعد از اینکه دسترسی تون به مایکروسافت Dynamics 365 CE (CRM) اوکی شد اولین کاری که باید انجام بدید اینه که کاربر تعریف کنید و سطح دسترسی بدید به کاربران و یک سری تنظیمات اولیه انجام بدید تا از سیستم استفاده کنید برای این منظور می تونید از لینک زیر با دوره آموزشی سطح دسترسی آشنا بشید و اگه لازمش داشتید تهیه کنید. اگر هم سوالی داشتید زیر همان صفحه سوالاتونو بپرسید.
حالا از دیدگاه هر کدام از این مشاغل که نگاه می کنیم داستان متفاوت است ، عملا وقتی از نگاه مدیرسیستم می بینیم بایستی تمام بخش ها و جزئیات سیستم رو بدونیم – از نگاه مهندس هوش مصنوعی نگاه می کنیم چون هوش مصنوعی کمک میکنه فرایند ها بهینه بشن و بهبود داشته باشند و خودکار بشن باز باید کل سیستم رو بدونه، از نگاه app maker نگاه می کنیم بایستی کل سیستم رو مسلط باشه تا با ایجاد اپلیکیشن ها روابط و دسترسی ها و موجودیت های سیستم رو بر اساس استفاده ها بدونه، از نگاه تحلیل گیرنگاه میکنیم بایستی کل سیستم محدودیت و ها و امکانات سیستم رو بدونه تا وقتی تحلیل ارائه می کنه توسعه دهنده به راحتی بتونه کارو انجام بده ، اینا رو گفتم که کسی که می خواد متخصص مایکروسافت Dynamics 365 CE (CRM) باشه برای گرفتن مدرک مایکروسافت هم با کدMB-910 EXAM که مدرک پایه متخصص مایکروسافت Dynamics 365 CE CRM هست رو بگذرونید باز بایستی اطلاعات شما کامل باشه . ما در مدرسه مایکروسافت برای هر بخشی آموزش جدا تهیه کردیم . و یک مسیر کلی رو در نظرگفتیم که علاقه مندان هر دوره رو بتونه جداگانه آموزش ببینید و افراد حرفه ای هم با مشاهده کلیه دوره ها و کارگاه های رفع اشکال و یه دوره آمادگی آزمون قبل از آزمون بتوانند با موفقیت مدرک رسمی مایکروسافت رو بگیرند.
اول از همه بیایم مفهوم ارتباط با مشتری رو بررسی کنیم، خوب اکثر شرکت ها برای این منظور مایکروسافت رو انتخاب می کنند که بحث CRM یا مدیریت ارتباط با مشتری رو در سازمانشون مدیریت کنند ، خوب برای اینکه به موقع کاری برای مشتری انجام بشود ما نیازمند یک سیستم گردش کار هستیم ، سیستمی که بتونه به ما کارهای مرتبط با یک مشتری رو یادآوری کنه یا کارهایی که خود سیستم از مشتری پیگیری کنه من در اینجا اون قسمتی رو که سیستم کارهای مارو مدیریت می کنه و گزارش میده که چه کار کنیم و کنترل میکنه مارو که کارو انجام بدیم میگم هوش تجاری نرم افزار و اون بخش هایی که سیستم یک مرتبه تربیت میشه و به جای کاربر سیستم جواب مشتری رو میده یا کاری برای مشتری انجام میده رو می گیم هوش مصنوعی . مثلا اگر بعد از تحویل و نهایی شدن یک سفارش یک وظیفه در سیستم تعریف بشود تا با مشتری تماس بگیریم و رضایت سنجی کنیم بخش اول که در یک کارتابلی کاری تعریف بشه و به کاربری اون کار محول بشه تا انجام بده رو هوش تجاری برامون هندل میکنه و اون بخشی که خود سیستم با مشتری تماس میگیره و 5 سوال میپرسه و جواب ها رو در سیستم CRM ما ثبت می کنه خودش به صورت خودکار اینکارو انجام میده میگیم هوش مصنوعی ، قراره هر چقدر میتونیم از این ابزار به سمت هوش مصنوعی شدن بهره ببرند شرکت ها خوب برای اینکه بخش اول و زیر ساخت و مفهوم رو یاد بگیریم آموزش بعدی فراگیری زیر ساخت مدیریت کار ها یا همون اتوماسیون اداری مایکروسافت سیستم هست که می تونید از لینک زیر این فیلم رو مشاهده کنید.
بعد از آموزش دیدن زیر ساخت مدیریت کارها در سیستم حالا نوبت به یکی از اتوماسیون های بازاریابی، فروش و خدمات پس از فروش میرسه که در اینجا به ترتیب پیشنهاد می کنیم این برنامه ها رو ببینید. اتوماسیون بازاریابی مایکروسافت به ما کمک می کنه که به راحتی بتونیم برنامه ریزی بازاریابی مونو انجام بدیم، قیف فروش رو فعال کنیم، تولید سرنخ ها رو مدیریت کنیم، بانک اطلاعاتی رو مدیریت کنیم، کمپین های تبلیغاتی و .... و امکانت زیادی که در ارتباط با بازریابی هست رو برنامه ریزی اجرا و پایش کنیم برای دیدن اطلاعات بیشتر می تونید از پیج زیر اقدام کنید.
خوب فعالیت های بازاریابی به ما کمک می کنند توسعه بازار بدیم، مشتریان رو به اصطلاح بخش بندی کنیم و در نهایت با تبدیل سرنخ ها به فرصت های فروش ادامه کارو از اتوماسیون بازاریابی یا تیم بازاریابی به تیم فروش و اتوماسیون فروش منتقل کنیم. در اتوماسیون فروش از مرحله ای که یک فرصت فروش داریم تا اینکه پیش فاکتور صادر میشه، پروپوزال میفرستید برای مشتری و پیگیری می کنید و نهایتا مدیریت سفارشات و فاکتورهای فروش رو دنبال می کنید و در این حین چک لیست های مختلف و کنترل مختلف رو بررسی می کنید در نهایت منجر به مدیریت فروش میشه و در این راستا اهداف فروش برنامه ریزی و مانیتور می شوند، تیم های فروش ارزیابی می شوند و به عنوان یک مدیر فروش میتونیم صفر تا صد فرایند ها رو مانیتور کنیم ببینم و پایش کنیم . برای دیدن این دوره از لینک زیر اقدام کنید
بعد از اینکه به نیازمندی مشتری قبل از خرید (اتوماسیون بازاریابی) و حین خرید (اتوماسیون فروش) کمک کردیم حالا نوبت به ارائه خدمات پس از فروش میرسد. محصولاتی که فروش میروند گاها نیازمند ارایه خدمات پس از فروش هستند و شرکت ها برای اینکه در فرایند ارائه خدمات پس از فروش دچار مشکل نشوند تا بتوانند رضایت مشتری رو داشته باشند باید مرجعی برای مدیریت ارایه این نوع خدمت داشته باشند، همچنین بعد از اینکه نحوه رسیدگی به درخواست های مشتریان مورد بررسی و فرایند سازی در سیستم قرار گرفت با مدیریت منابع ارائه دهنده خدمات و برنامه ریزی دقیق ماشین آلات یا تجهیزات سعی در بهینه سازی و فرایند سازی شود. بخش مهمی در این سیستم تحت عنوان پایگاه مدیریت دانش وجود دارد که این امکان رو به ما میده دانش خبرگان فنی سازمان و کسب و کارمونو به صورت مشخص طبقه بندی و مستند کنیم. برای دیدن این مبحث آموزشی از لینک زیر اقدام کنید.
خوب تا اینجا با سه اتوماسیون اصلی مایکروسافت Dynamics 365 CE CRM آشنا شدیم ، از انیجا به بعد باید بریم سراغ سفارشی سازی ها و بهره برداری ها از سیستم ، به قول یکی از مشتریان مایکروسافت تا چند وقت ما کاربر CRM هستیم و بعد ازآن CRM بایستی در خدمت ما باشد، خوب این درسته و باید بگم بعد از اینکه از سیستم بهره برداری میشه و داده ها ثبت سیستم می شوند حالا این سیستم هست که باید کاربرما باشد. اولین نکته ای که به چشم میخوره اینه که در سیستم ما بخش هایی برای گزارشات داریم یعنی اینکه سیستم به ما گزارشاتی رو ارائه میدهد. این گزارشات به چند بخش تقسیم می شوند اولین محلی که میشه گزارشات رو دید لیست داده ها هست که می تونیم لیست های خودمونو داشته باشیم، بعد می توانیم در بخش لیست ها امکان دیدن چارت ها و نمودار سازی رو داریم و بعد میتونیم از گزارشات چاپی یا گزارشات جامع برای دید وسیع تر و با جزئیات بیشتر استفاده کنیم و در نهایت می تونیم در داشبوردها چندین نمودار از بخش های مختلف رو در کنال هم ببینم اینها مسائلی هستند که در دوره آموزش گزارش سازی مایکروسافت Dynamics 365 CE CRM آموزش داده میشوند. برای دیدن این آموزش ها از لینک زیر استفاده کنید.
خوب همه ما تجربه خیاط و خیاطی رو داریم ، گاهی وقت ها خانم ها و آقایان پوشاکی رو تهیه می کنند که از نظر سایز اندازه اونها نیست و باید به اصطلاح با خیاطی سایزشون بشه ، دقیقا نرم افزار مایکروسافت Dynamics 365 CE CRM ممکنه اندازه هر کسب و کاری نباشه، بزرگ باشه، کوچیک باشه، ناقص باشه کامل باشه و..... برای این منظور مایکروسافت قابلیت سفارشی سازی این سیستم رو به شکل خیلی قوی و قدرت مند ایجاد کرده به گونه ای که سرعت سفارشی سازی در این سیستم گاها ده ها برابر از کد نویسی Native در برنامه نویسی سریعتر است و امکانات بی نظیری از جمله ، فرم ساز، گزارش ساز، فرایند سازی و گردش کار خودکار ارائه می کند. ما برای اینکه توسعه و سفارشی سازی رو بتوانیم سطح بندی کنیم کمی دچار مساله بودیم چرا امکانات جدید مایکروسافت و رابط کاربری Unified Interactive نیازمند سرفصل های بیشتری بود برای همین آموزش های سفارشی سازی و توسعه مایکروسافت Dynamics 365 CE CRM رو در چند آموزش ارائه کردیم
آموزش ساده توسعه و سفارشی سازی بدون دانش کد نویسی کمک میکنه که حتی کارشناسان و مدیران بدون نیاز به کدنویسی نسبت به ایجاد فیلد و تغییرات در فرم و ایجاد فرایند ساده work flow رو به راحتی خودشون انجام بدن یا اینکه اگر در سیستم چنین مساله ای وجود دارد بتوانند در صورت نیاز تغییرات اعمال کنند و درگیر فاز عملیاتی نشوند البته این به این معنی نیست که مدیران این تغییرات رو اعمال می کنند گاها پیش میاد حسب موقعیت زمانی و مکانی مدیران بخواهند تغییراتی در سیستم بدهند که دیگه نیازی نباشه به توسعه دهندگان اعلام شود و غیره ، البته برای توسعه در دوره آموزشی مدیریت توسعه در محیط های UAT و Product تفاوت ها و تمایزات در مایکروسافت Dynamics 365 CE CRM
توضیحات کامل و جامعی ارائه کرده ایم و نقش وظایف هر یک از اعضای تیم را مشخص کردیم.) در این دوره به راحتی می توانید در فرم ها ، نماهای سیستمی ، چارت های سیستمی ، سطوح دسترسی سیستمی ورود کنید و تغییراتی رو اعمال کنید. این دوره رو میتوانید از لینک زیر تهیه کنید.
معمولا همه شرکت ها تمایل دارند از حداکثر امکانات سیستم استفاده کنند و بعضی از مدیران شیفته امکانات خاصی هستند که سایر شرکت ها آن امکانات رو ندارند ، برای این منظور و بهیه سازی سفارشی سازی ها بایستی عمیقتر به مبحث توسعه نگاه کرد، جایی که بتوان دیالوگ های بازاریابی و فروش ، منو بندی های خاص یا امکانات خاصی رو در حتی در دیزایل برنامه دنبال کرد یا فرایند های پیچیده تر رو استقرار داد، اینجاست که سفارشی سازی ها از سطح عادی به سطح پیشرفته تغییر می کند و متعاقبا بایستی توسعه دهنده اطلاعات بیشتری داشته باشه تا بتونه کارها و سفارشی سازی های سنگین تر رو در سیستم پیاده سازی کند.
توسعه سیستم های یکپارچه خصوصا در سمت اپلیکیشن و پلتفورم سیستم ساز Microsoft Dynamics 365 CE (CRM) یک ویژگی خوبی دارد که شما می تواند در یک محیط تعاملی یکپارچه اپلیکیشن هایی رو ایجاد کنید چه برای محیط ویندوز دسکتاپ، چه برای موبایل اندرویدی، موبایل ویندوزی یا موبایل های IOS این محیط تعاملی یکپارچه محیط جدیدی است که مایکروسافت ابتدا برای اپلیکیشن های موبایلی در نظر گرفته بود اما بعدا با توسعه و استفاده امروز برای نسخه های دسکتاپ هم از نظر تجربه کاربری UX حس بهتری به کاربر بهره بردار منتقل می کنه . سرعت بالاتر ، فرایند محوری بالا و امکانات ویژه و خصوص امکانات سطح بندی بر اساس دسترسی های خاص موجب شده که این امکان جدید مایکروسافت کمک کنه تا ما بتونیم با طرای اپلیکیشن از امکانات در مکان های خاص استفاده کنیم. نا گفته نماند برای اینکه از اپلیکیشن استفاده کنید بایستی حتما سرور CRM شما به صورت ابری CLOUD باشد تا بتوانید از اپلیکیشن ها استفاده کنید که توضیحات نصب نسخه ابری یا آنلاین مایکروسافت توضیحات ارائه شده است.
بعد از اینکه تونستیم فرم سازی، گزارش سازی، فرایند سازی و توسعه اپلیکیشن رو انجام بدیم اگه بخواهیم توسعه های بیشتر رو در دل برنامه اضافه کنیم ناچاریم از امکان فراهم شده مایکروسافت بهره برداری کنیم. مایکروسافت یک پلتفورم بسیار قوی هست و با توجه به ذات برنامه که داینامیک یا همان پویا هست این امکان رو به شما میده تا هر منطقی که بخواهید یا تحلیلی مد نظر داشته باشید ابتدا با اپلیکیشن های داخلی خودش براتون محیا کنه در توسعه و سفارشی سازی و هر جاهم بیشتر نیاز داشتید از پلاگین استفاده کنید. قطعا وقتی سفارشی سازی می کنید امکانات بی شماری دارید و گاها می خواهید یک کار خاص انجام بدید و انجام این کار خاص رو می تونید با پلاگین نویسی انجام بدید. مثلا پنل باشگاه مشتریان امتیازی رو میشه با WorkFlow ها انجام داد اما اگر بخواهیم تعداد پارامتر های محاسبتاتی و شرایط رو بیشتر کنیم نیازمند کد نویسی پلاگین هستیم که خوب مایکروسافت این امکان رو در اختیار شما قرارداد است. برای یادگیری پلاگین نویسی دو تا دوره در نظر گرفتیم مقدماتی و پیشرفته که لینک هر کدام از آنها در ادامه براتون گذاشتم. برای پلاگین نویسی دو تا زبان برنامه نویسی مهم هست که بلد باشید اول جاوا اسکریپت برای پلاگین های سمت کلاینت و کد نویسی C# برای پلاگین های سمت بکند.
شرکت های ارائه دهنده خدمات نرم افزار مایکروسافت Dynamics 365 علاقه مند هستند که از این پلتفورم سیستم ساز در ایجاد نرم افزارهای مکمل یا راهکارهای مدیریت استفاده کنند. به عنوان با کانسپت XRM یا مدیریت ارتباط با هر چی که مایکروسافت ارائه کرده می توان سیستم PRM با عنوان Project Relationship management نوشت یعنی راهکار مدیریت ارتباط با پروژه ها ، یا راهکاری SRM با عنوان Supplier Relationship Management برای مدیریت ارتباط با تامین کنندگان یا نرم افزارهای مختلف با کارایی های منعطف برای مقاصد خاص در کسب وکار. در واقع نوید رو به شما میده این سیستم که می توانید راهکاری زیادی رو در یک سیستم داشته باشید به جای اینکه چندین تا نرم افزار بانک اطلاعاتی و ... عملکردی و فرایندی داشته باشید می توانید در مایکروسافت بی نهایت اپلیکیشن و نرم افزار یک پارچه داشته باشید. برای اینکه بتوانید راهکارها رو توسعه و توسعه بدید بایستی با معماری و نحوه ایجاد راهکار و خروجی و ورودی راهکار آشنایی داشته باشید تا با حداقل خطا و امکان نسبت به توسعه اقدام کنید. برای این منظور یک دوره آموزشی بی نظر بر اساس سالها سفارشی سازی و توسعه و ایجاد راهکار براتون در نظر گرفتیم که می تونید از لینک زیر تهیه کنید.
توسعه و سفارشی سازی مساله بسیار مهمی در کسب و کارهاست، نرخ بالای جابجایی نیروها، زمان بر بودن ایجاد پروسه ها و تحلیل ها و فرایندها نیازمند این هست که با کمترین خطا به کاربر نهایی مدیریت شود، لذا برای کنترل پروژه و مدیریت پروژه استقرار و سفارشی سازی مایکروسافت باز بر اساس سالهای تجربه در بییش از 300 پروژه مهم داینامیکس به یک روش بهینه و بین المللی به شما آموزش میدیم که دیگر نگران امنیت اطلاعات، تحلیل ها، توسعه ها ، کد نویسی ها و سفارشی سازی ها نباشید. محیط های توسعه رو به گونه ای طراحی کنید که کاربر نهایی شما بدون باگ و خطا از سیستم بهره برداری کنه و درگیر مسایل پیاده سازی و پشتیبانی نشوند. اینگونه است که خیلی از پروژه های بزرگ جهانی در زمینه مایکروسافت استقرار پیدا می کنند. این تجربه آموزشی به شما کمک میکنه هر زمان در تیم بزرگی شروع به کار کردید به راحتی بتوانید با خورد کردن کارها و بخش بندی صحیح نسبت به استفاده از متدلوژی مدیریت پروژه و پیاده سازی را به صورت سیستماتیک دنبال کنید برای تهیه این بسته ارزشمند از لینک زیر اقدام کنید.
وقتی به صورت حرفه ای ما به دنبال پیاده سازی فرایند های خاص هستیم و نمی توانیم بعضی از نرم افزارهای سازمانی رو کنار بگذاریم و عملا بخشی از فرایند رو در یک سیستم انجام میدهیم و ادامه فرایند رو در سیستم دیگر به کمک سفارشی سازی و توسعه بین نرم افزاری با استفاده از امکانات وب سرویس و وب API می توانیم به این خواسته خود برسیم. یکپارچه سازی نرم افزار معمولا از راهکارهای مختلفی انجام می شود که الزاما توسط نرم افزارها بایستی از یک درگاه استاندارد استفاده شود ، متاسفانه گاها دیده می شود یکپارچه سازی در نرم افزارهای مختلف از روش های غیر استاندارد و پر از ریسک و خطا انجام می شود اینجاست که اگر اتفاقی برای دیتای سیستمی بیفتد گاها مشکل رو نمیشه پیدا کرد یا یکپارچه سازی ممکن است کارایی لازم رو در اجرای منطق نرم افزاری نداشته باشد و تداخلاتی بوجود بیاید ، لذا با توجه به این که یکپارچه سازی در دوجهت استفاده می شود مثلا از یک نرم افزار بیرونی به نرم افزار مایکروسافت Dynamics 365 CE CRM متصل شود و اطلاعات رو ارسال کند به نرم افزار CRM مثلا از وب سایت به CRM یا از حسابدرای به CRM یا از هر نرم افزار دیگری به CRM می شود ارتباط یک طرفه بیرون به داخل و برعکس این داستان هم می شود ارتباط یک طرفه از داخل به بیرون برای هر دو طرف یکپارچه سازی آموزش های دقیق و استاندارد رو براتون در نظر گرفتیم. که می توانید از لینک های زیر تهیه کنید.
کسب و کارها که بزرگ و بزرگتر می شوند برای مدیریت اطلاعات دچار چالش های مختلفی می شوند یکی از این چالشها مدیریت و نگهداری مستندات است ، مایکروسافت Dynamics 365 CE CRM این قابلیت رو دارد که با نرم افزار Microsoft SharePoint یکپارچه سازی شود و اسناد و مدارک و فایل ها در نرم افزار تخصصی شیرپوینت مدیریت شوندو گردش کار و فرایند در نرم افزار داینامیکس . البته هر دو نرم افزار قوی هستند و در شیرپوینت هم امکانت توسعه سیستم ساز وجود دارد اما قابلیت های بی نظیر Dynamics 365 CE (CRM) در مقایسه با شیرپوینت به شدت ساختارمند تر و بهینه تر هستند. برای اینکه چگونه این ارتباط رو برقرار کنید می تونید از آموزش زیر استفاده کنید.
تا اینجای آموزش ها آموزشهایی بود که برای یک توسعه دهنده یا معمار مایکروسافت Dynamics 365 CE CRM مهم هست که فرا بگیرد ، اگر قصد داشته باشید مدرک گواهینامه مایکروسافت رو با کد امتحانی MB-910 رو بگذرونید باید سه تا دوره بعدی که در زیر اومده رو هم فرابگیرید، مایکروسافت این نسخه رو اخیرا از ارائه در بستر On-Premise حذف کرده و فقط به صورت آنلاین قابل دسترسی هست ، چنانچه تمایل داشتید مدرک مایکروسافت رو بگیرید و به محیط های زیر نیاز به دسترسی داشتید بعد از سفارش پکیج ها اعلام کنید تا دسترسی برای شما فعال شود.
در این دوره آموزشی بیشتر بر راهکار های فروش تحلیل تمرکز می شود که بتوانیم آمار دقیقی از مشتریان و رفتار آنها و ردیابی اطلاعاتی و مشتریان رو داشته باشیم. تجربه مشتری رو بیشتر رسد کنیم و اطلاعات تحلیلی از رفتار مشتری رو به صورت بهیتر یادبگیریم اصلاح کنیم و بهره برداری کنیم و از این داده ها برای هوش تجاری و هوش مصنوعی استفاده کنیم. به کمک این آموزش می توانید پیش بینی دقیق تری از میزان و زمان فروش داشته باشید الگوهای احتمال خرید رو دقیق تر بررسی کنید و موجب بهره برداری بیشتر از نرم افزار مایکروسافت Dynamics 365 CE CRM شوید. این دوره را می توانید از لینک زیر تهیه کنید
این دوره درواقع توسعه یافته راهکار خدمات پس از فروش مایکروسافت Dynamics 365 CE CRM هست که قابلیت های مهمی در بستر نرم افزار به شما میدهد که خیلی بهینه تر و حرفه ای تر برای خدمات حضوری به مشتریان با توجه به منابع خود اعم از نیروی انسانی و ماشین آلات بهره برداری میکنید. این دوره با دوره خدمات پس از فروش ساده مایکروسافت CRM متفاوت هست و کار در محیط unified interface قراردارد .
این دوره درواقع توسعه یافته راهکار فروش مایکروسافت Dynamics 365 CE CRM هست که قابلیت های مهمی در بستر نرم افزار به شما میدهد که خیلی بهینه تر و حرفه ای تر برای توسعه تیم فروش و راهکارهای فروش می توانید از این نرم افزار استفاده کنید میکنید. این دوره با دوره اتوماسیون فروش مایکروسافت CRM متفاوت هست و کار در محیط unified interface قراردارد. .
خیر ، دیدن آموزش به تنهایی به شما به صورت آکادمیک آموزش میده و شما برای شرکت در آزمون بایستی تجربه کار کردن با بخش های سیستم رو داشته باشید اگر این آموزش ها رو ببینید و حداقل 6 ماه تا یک سال با سیستم کار کنید و چندین فرم ، فرایند رو پیاده سازی کرده باشید اون موقع می تونید برای آمادگی آزمون شرکت کنید. آزمون های مایکروسافت سخت هستند و برای همین اصلا آزمون رو دست کم نگیرید ، به همین خاطر هست که مداراک مایکروسافت دارای اعتبار بالایی هستند.
بلی ، ما برای گرفتن هر مدرکی از مایکروسافت به شما کمک می کنیم البته تخصص ما در حوزه محصولات مایکروسافت Dynamics 365 هست و البته با مرکز آزمون های زیادی در تماس هستیم که اگه خارج از مدارک این گروه مدرکی نیاز داشتید به شما کمک می کنیم. برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنید
بلی، در صورت تمایل دانشجویان به اخذ گواهی شرکت در دوره آموزشی بعد از تهیه و مشاهده دوره آموزشی یک آزمون 30 الی 60 دقیقه ای به صورت آنلاین از شما گرفته میشه و مدرک گواهی در شرکت دوره آموزشی از یک شرکت رسمی در ارمنستان برای شما صادر می شود. کلیه مدارک دارای کد رهگیری و قابل استعلام گیری خواهند بود. . جهت دریافت گواهی آموزشی شرکت در دوره در سایت ثبت نام کنید و از قسمت ارسال تیکت اقدام کنید.
بلی؛ مدرسه مایکروسافت به دلیل ارتباط با مراکز مهم کسب و کار که به دنبال نیروی کار در حوزه Dynamics 365 هستند دایما درخواست هایی رو برای استخدام نیرو دریافت می کنه که کسانی که دوره جامع رو می گذرونند ما اونها رو معرفی به کسب وکارها برای استخدام می کنیم.
جواب این سوال بله هست، این نرم افزارها ، نرم افزارهای حرفه ای و رتبه یک دنیا هستند و همیشه متقاضیان زیادی از همه جای دنیا برای این مشاغل وجود دارد. لذا با فراگیری این دوره ها به صورت حرفه ای می توانید در هر جایی از دنیا که این مشاغل رو دارند درخواست استخدام بدید، همچنین در صورت اینکه نیاز به تنظیم رزومه اصولی دارید حتما اینجا رو کلیک کنید و درخواست خودتونو بفرستید.
قطعا دانش مهارت مایکروسافت به شما کمک می کنه در یک سطح خاصی از مشاغل بین الملل ورود کنید ، داشتن مدرک مایکروسافت قطعا یک مزیت هست که استخدام شما رو تسهیل می کند . دیده شده افرادی که به شدت ماهر بودند و اما مدرک رسمی نداشتند از استخدام در برخی از شرکت ها محروم ماندند. گرچه داشتن مدرک الزام نیست اما قطعا از نظر سرعت استخدام به شدت توصیه میشه. دقت کنید که بعضی از شرکت ها داشتن مدرک معتبر مایکروسافت براشون به عنوان یک الزام استخدامی هست.
مدرسه مایکروسافت رسالتی داره و اونم اینکه که تمامی فارسی زبانان دنیا رو کمک کنه تا در مشاغل مایکروسافت رشد کنند، ما مشتریانی از سراسر دنیا از کشورهای مختلف داریم که حتی بعد از این که در کار بین المللی استخدام می شوند از ما مشورت میگیرند و قطعا ما پشتیبان آنها هستیم. نگرانی در کار بین الملل نداشته باشید تصمیمتونو بگیرید ، ما حمایتتون می کنیم. برای دریافت مشاوره کوچ محور اینجا رو کلیک کنید.!
حساب کاربری ندارید ؟ ? ساخت حساب کاربری